AGRÁR SE AYCM beharangozó

 

Kedves Kollégák!

Nagy örömmel értesítünk Benneteket, hogy továbbra is él a lehetőség, hogy az AYCM SportPass-szal a normál uszoda/fitnesz/jógabérletek töredékéért tudjatok rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol!

A fittnesz termi szolgáltatások mellett úszás, jóga, tánc, falmászás, gyógytorna, küzdősportok és még
200 mozgásforma elérhető.

 AKÁR MINDEN NAP!
Országszerte közel 800, Budapesten 400 helyszínen!

Ha nem nyílna meg a gombra kattintva, kérlek, másold be a böngészőbe:
https://www.aycm.hu/kiajanlo.php?nev=AYCM_2024_M_3XL
Az elfogadóhelyek köre az év során folyamatosan bővül.

AYCM SPORTPASS KIVÁLTÁSA AZON AGRÁR SPORTEGYESÜLET TAGOK SZÁMÁRA LEHETSÉGES, AKIK AM VAGY HÁTTÉRINTÉZMÉNYEINEK MUNKAVÁLALLÓI ÉS VÁLLALJÁK AZ ÉV VÉGÉIG TARTÓ HŰSÉGIDŐT, VALAMINT ELOLVASTÁK ÉS ELFOGADTÁK AZ AYCM FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZATÁT.
 

Főkártyásként lehetőséged van 1 db Társkártya megrendelésére az AYCM Felhasználási Szabályzata szerint, miután a Társkártyás pártoló tagként belépett az AGRÁR SE-be.

 

EZEKBŐL A CSOMAGOKBÓL TUDTOK VÁLASZTANI

 

 

A csomagok közti különbség az elfogadóhelyek száma.
Lehetőség van évközben magasabb csomagot választani, melyet online intézhetsz.
A SportPass névre szóló, nem átruházható és naponta egy Elfogadóhelyen, egy napijegyes/alapáras szolgáltatásra lehet felhasználni.

 

HOGYAN IGÉNYELHETSZ SPORTPASS-T?

 

Először is lépj be az AGRÁR SE tagjai közé: https://agrarse.hu/dokumentumok/

Majd válaszd ki a számodra szimpatikus csomagot (amelyikben kedvenc elfogadóhelyeid szerepelnek) és nyisd meg a www.aycm.hu weboldalt (ha ez a szervezeti interneten keresztül nem elérhető, akkor otthoni gépről/hálózatról) és az oldal jobb felső sarkában kattints a BELÉPÉS gombra, lépj be vagy regiszrálj a privát e-mail címeddel, majd kattints az AYCM Szerződéskötés menüre és validál a céges e-mail címeddel!

Jóváhagyás után az ingyenesen letölthető AYCM applikációján keresztül azonnal aktiválhatod virtuális kártyádat.

 

FIGYELEM!

AMENNYIBEN 2023 DECEMBERÉBEN AKTÍV AYCM SPORTPASS-AL RENDELKEZTÉL, AKKOR NEM SZÜKSÉGES A FENTI ONLINE ADMINISZTRÁCIÓT ELVÉGEZNED, HANEM EGYSZERŰEN A 2024-ES AGRÁR SE TAGSÁGOD HOSSZABBÍTÁSAKOR JELEZD AZ AGRÁR SE KAPCSOLATTARTÓJÁNAK, HOGY MELYIK CSOMAGOT SZERETNÉD 2024-BEN HASZNÁLNI ÉS FIZETNI ÉS A HÁTTÉRBEN ELVÉGEZZÜK A HOSSZABBÍTÁST SZÁMODRA.

 

Kérdés esetén fordulj bizalommal az AGRÁR SE kollégáihoz (info@agrarse.hu) , technikai vagy szolgáltatással kapcsolatos kérdés esetén az AYCM csapatához

Várjuk jelentkezésedet!

Jó sportolást, jó egészséget kívánunk!

AGRÁR SE ELNÖKSÉG